Stijlontmoeting

Onze maatwerkervaring begint met een ontmoetingsgesprek en opmeting. Hier bespreken we je stijlvoorkeuren, de gelegenheid waarvoor je het kostuum nodig hebt, en elke specifieke wens die je hebt. We ontwerpen een uniek kostuum dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Bij elk ontwerp laten we ons inspireren door traditionele en moderne Marokkaanse patronen en texturen. Deze patronen brengen een elegante en culturele touch aan de binnen en buitenkant van het pak.

Vakmanschap

Onze kleermakers in Marokko gaan vervolgens aan de slag om jouw kostuum met de hand te maken. Elk stuk wordt met precisie gesneden en genaaid, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele en moderne technieken. Dit vakmanschap garandeert dat elk kostuum niet alleen perfect past, maar ook duurzaam en stijlvol is.

Smoking

Onze op maat gemaakte smokings zijn het ultieme symbool van elegantie en verfijning. Perfect voor formele gelegenheden, biedt een smoking een onberispelijke uitstraling die tijdloos is. Door te kiezen voor een op maat gemaakte smoking, geniet je van een perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen, waardoor je zelfverzekerd en stijlvol voor de dag komt. Voor een indruk die blijft, is een smoking de ideale keuze.

Huurpakken

Wij bieden ook de mogelijkheid om een pak te huren uit een selectie van stijlvolle huurpakken, perfect voor verschillende speciale gelegenheden. Van klassiek tot eigentijds, onze pakken zijn zorgvuldig gekozen voor een goede pasvorm en uitstraling. Kies voor gemak en klasse met onze huurpakken, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze accessoires

El Suit biedt ook een eigen assortiment aan dassen en pochetten. Details maken écht het verschil. Je kan volledig naar eigen smaak leuke patronen en kleuren combineren. Een ideaal geschenk voor jezelf of een bijzonder iemand.
Alle accessoires worden geleverd in een chique accessoirebox.

Ontdek het volledig aanbod via de webshop.